Quality lead generation, sales and startup life

Leadfeeder keräsi 530k euroa pääomasijoittajilta

Leadfeeder, suomalainen B2B myyntiä tehostava startup-yritys, on saanut pääomasijoituksen Superhero Capitalilta ja Vendepiltä. Leadfeeder hyödyntää Google Analyticsin tietoja ja tarjoaa myyjille arvokasta tietoa kotisivuilla käyneistä yrityksistä.


Helsinki, Finland
Myyntiä tehostavaa verkkopalvelua tekevä Leadfeeder julkisti tänään 530k euron rahoituskierroksen, joissa sijoittajina olivat Superhero Capital ja Vendep. Suomalaisyhtiö tekee yhteistyötä Googlen kanssa ja rahoituskierros liittyy suurempaan maailmanlaajuiseen trendiin jossa myynnistä ja markkinoinnista tulee entistä enemmän dataan pohjautuvaa.

Leadfeeder -verkkopalvelu lanseerattiin markkinoille vuonna 2014. Vuoden 2015 aikana yhtiön liikevaihto kasvoi 300% ja tällä hetkellä palvelulla on aktiivisia kuukausittaisia käyttäjiä yli 2.500 ja noin 400 maksavaa asiakasta ympäri maailmaa. Leadfeederin innovatiivinen, Google Analyticsiä hyödyntävä tuote myyntiliidien generointiin, on saanut paljon huomiota viimeisen vuoden aikana ja Leadfeederistä on kirjoittaneet monet merkittävät teknologia-alan julkaisut kuten The Next Web, Computer Weekly ja Kissmetrics.

Leadfeederin perustaja ja toimitusjohtaja Pekka Koskinen on myös Suomessa suositun web analytiikka -yhtiö Snoobin perustaja. Koskinen perusti Snoobin vuonna 2004 ja myi Fonectalle vuonna 2012, jolloin Leadfeeder sai alkunsa.

Koskinen kuvaa Leadfeederin liikeideaa seuraavasti:

"Kotisivut ja niihin liittyvä Internet-markkinointi ovat jatkuvasti yhä tärkeämpiä markkinointi- ja myyntikanavia yrityksille. Kotisivuilla olevia kävijöitä voidaan seurata tarkasti ja viimeisen 5 vuoden aikana tätä tietoa on alettu käyttämään hyväksi markkinoinnissa. On syntynyt uusia tehokkaita markkinointitapoja kuten ‘markkinoinnin automaatio’ ja ‘remarketing’."

"Myynnissä tätä tietoa ei ole vielä osattu hyödyntää vaikka myyjille olisi ensiarvoisen tärkeää tietää ketkä ja mitkä yritykset heidän kotisivuillaan vierailevat."

"Leadfeederin ideana on muuntaa Google Analyticsissä oleva kotisivujen kävijätieto myynnille hyödylliseen muotoon. Palvelun avulla myyjät saavat ilmoituksia siitä, mitä potentiaaliset ja olemassaolevat asiakkaat kotisivuilla tekevät. Näin myyntiä voidaan kohdistaa tehokkaammin niihin jotka ovat jo kiinnostuneita yrityksen tuotteista."


Rahoituksen avulla Leadfeeder

  • Laajentaa uusille markkina-alueille ympäri maailman
  • Kolminkertaistaa työntekijöidensä määrän (Avoimet työpaikat)
  • Jatkokehittää teknologiaa uuden sukupolven myynnin tehostamistyökaluun

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pekka Koskinen, pekka.koskinen@leadfeeder.com, +358 40 590 5670

Infograph showing Leadfeeder's seed funding from Superhero Capital and Vendup

Medialle:

Leadfeeder mediassa:

Muita linkkejä:Fresh stories, advice and updates delivered hassle-free to your inbox

RSS feed link